Sajtos-magos
Egyértelműen a legtöbbször készített sós snack itthon. Mikor bejáratott barátok jönnek, alapkérdések közt felmerül a “Sütsz sajtost?” :). Én pedig naná, hogy sütök ! Rendkívül gyors, puha, de mégis ropogós a sajt és a magok miatt, csak szeretni lehet. Az alapreceptet Aranytepsi blogján találtam, amit ezúton is hálásan köszönök, innen reformosítgattam tovább. Hozzávalók: 220 g… Tovább »

Sokan félnek a kelt tésztától, mert időigényes és kockázatos vállalkozásnak látják. Van némi igazságuk, de most őket is meg kell hogy nyugtassam, maximum kétszer öt perc munka van vele, az is 12 óra különbséggel. Roppanós kéregben, istenien puha-ragacsos belső rejlik. Elronthatatlan, és fogyasztóként abbahagyhatatlan, tényleg! Nálunk gyakran készül, mindenféle formában: aszalt paradicsommal, fekete olívával, ma…